Csípős sült zöldségek recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 paprika
- 1 hegyes erős paprika
- 1 piros kápia paprika
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál póréhagyma
- 20 dkg ceruzabab
- 5 cl olíva olaj
- só
- grill fűszer
Elkészítése:
A paprikákat, póréhagymát és a sárgarépákat vékony csíkokra vágjuk. Egy wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat.
A zöldségeket puhulási sorrendben dobjuk a serpenyőbe. Először a répát, majd a ceruzababot, paprikákat és végül a póréhagymát. Csipet sóval és grillfűszerrel megszórjuk, 5-6 percig pirítjuk.
Sült vagy rántott húsok mellé, rántott zöldségek mellé is nagyon jó köret.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »