Csípős sült zöldségek recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 paprika
- 1 hegyes erős paprika
- 1 piros kápia paprika
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál póréhagyma
- 20 dkg ceruzabab
- 5 cl olíva olaj
- só
- grill fűszer
Elkészítése:
A paprikákat, póréhagymát és a sárgarépákat vékony csíkokra vágjuk. Egy wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat.
A zöldségeket puhulási sorrendben dobjuk a serpenyőbe. Először a répát, majd a ceruzababot, paprikákat és végül a póréhagymát. Csipet sóval és grillfűszerrel megszórjuk, 5-6 percig pirítjuk.

Sült vagy rántott húsok mellé, rántott zöldségek mellé is nagyon jó köret.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

