Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Burgonyás csicsókapüré recept

Burgonyás csicsókapüré
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó



  • Hozzávalók:

    • 70 dkg csicsóka
    • 40 dkg burgonya
    • 1 kk só
    • 1 nagy csipet őrölt szerecsendió
    • 1 ek tejföl
    • 3 dkg vaj

    Elkészítése:

    A csicsókát egy dörzsi szivaccsal alaposan megtisztítjuk, a burgonyát meghámozzuk. Mindkettőt apróra vágjuk és sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük.

    Egy burgonyatörő segítségével pépesre törjük. Hozzáadjuk a vajat, a tejfölt, a sót és a szerecsendiót. Alaposan összekeverjük.

    Melegen, bundás- és sült húsokhoz kínáljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá