Babos káposzta recept

Hozzávalók:
- 1 kg savanyú káposzta
- 1 doboz vörösbab konzerv
- 10 dkg kockázott bacon
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 evőkanál liszt
- 2 babérlevél
- 2 dl olaj
Elkészítése:
A káposztát vízben babérlevéllel puhára főzzük. Leszűrjük, 2 dl-t félreteszünk a levéből.
A hagymát vékonyra szeletelve üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a bacont, majd átpirítjuk, de nem pörcösre. Meghintjük a liszttel, hozzáadjuk a leszűrt káposztát, átforgatjuk és a félretett léből keveset teszünk rá, átforraljuk, végül beletesszük a leszűrt babkonzervet.
Tipp:
Sült és grillezett húsokhoz, disznótoroshoz köretként tálalhatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »