Raffaello likőr recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 db raffaello golyó
- 7 dkg porcukor
- 3 dl tej
- 2,5 dl tejszín
- 2 dl vodka vagy fehér rum
Elkészítése:
A raffello golyókat, porcukrot és tejet egy nagyobb edénybe vagy turmixba tesszük és simára keverjük. Ezután hozzáadjuk a tejszínt és az alkoholt is, majd ezekkel is simára keverjük.
Csatos üvegben, fogyasztásig hűtőben tároljuk.
A tejszín miatt fogyasztás előtt kicsivel vegyük ki a hűtőből és alaposan rázzuk össze.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »