Raffaello likőr recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 db raffaello golyó
- 7 dkg porcukor
- 3 dl tej
- 2,5 dl tejszín
- 2 dl vodka vagy fehér rum
Elkészítése:
A raffello golyókat, porcukrot és tejet egy nagyobb edénybe vagy turmixba tesszük és simára keverjük. Ezután hozzáadjuk a tejszínt és az alkoholt is, majd ezekkel is simára keverjük.
Csatos üvegben, fogyasztásig hűtőben tároljuk.
A tejszín miatt fogyasztás előtt kicsivel vegyük ki a hűtőből és alaposan rázzuk össze.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »