Fehércsokoládés-mézeskalács likőr recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 dkg fehércsoki
- 4 dl tejszín
- 2 dl vodka
- 1 cs mézeskalács fűszerkeverék
- 5 dkg porcukor
- fél dl kávé
- 2 ek mogyorókrém
Elkészítése:
Felforrósítjuk a tejszínt a mogyorókrémmel és a porcukorral.
Egy kis tálba tördeljük a csokit, ráöntjük a mogyorókrémes forró tejszínt és addig kevergetjük, míg a csoki teljesem fel nem olvad.
Ekkor beleöntjük a mézeskalácsfűszert és a kávét, majd az egészet jól elkeverjük. Végül mehet hozzá a vodka is.
Jól zárodó üvegekbe töltjük. Pár nap kell hogy az ízek teljesen összeérjenek.
Hütőszekrényben tároljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »