Zöldségfasirt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 kg cukkini
- 1 kg sárgarépa
- 1 kis fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zabpehely
- zabpehelyliszt
- hidegen sajtolt napraforgó olaj
- só
Elkészítése:
A cukkinit és sárgarépát ,,zsülienre” – nagyon vékonyra – szeljük, kicsit lesózzuk, és hagyjuk állni. Ha levet engedett, kifacsarjuk, hozzáadjuk a reszelt hagymákat, és annyi zabpelyhet ill. zabpehelylisztet, hogy jól formálható masszát kapjunk.
Forró vasserpenyőbe kicsi olajon lapos fasírtokat sütünk. Köretnek roppanós sárgarépát, nyers káposzta- és céklasalátát kínálhatunk.
A zöldségfasirt kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 2 g
Szénhidrát: 9 g
Zsír: 1 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta.
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszer. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »
Szemezgetés a gofrik világából-10 ínycsiklandó variáció
Ki mondta, hogy a gofri csak édesség lehet? Ebben a válogatásban olyan rece
Tovább olvasom »
A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »