Zöldséges lapcsánka recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- Főtt zöldségek (sárgarépa, fehérrépa, karalábé, hagyma, petrezselyem, zeller… stb.- ízlés szerint)
- Só, bors, pirospaprika
- zabkorpa, zabpehely
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS,
- szezámmag
- egyéb zöld fűszerek ízlés szerint(majoránna, szurokfű, kakukkfű…stb.)
Elkészítése:
A főtt zöldségeket villával összetörtem, fűszereztem, hozzákevertem a többi alapanyagot és kevés olajon- teflonban- kisütöttem.
Aztán egyszerűsítettem. Egy teflonos tepsibe simítottam a masszát és sütőben sütöttem- reszelt sajttal a tetején.
Nemcsak finom, de diétás is! :)
Hidegen, melegen egyaránt fogyasztható.
Salátával főétel, de köretként is remek!
Sztori: Barátnőm Turbó diétázott.
A diétában előírt leves levét lehetett csak inni, a zöldségek megmaradtak. Elhozta nekem.
Ez étel kerekedett ki belőle.
Fakanálra fel!:) Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.