Zöldséges lapcsánka recept
Hozzávalók:
- Főtt zöldségek (sárgarépa, fehérrépa, karalábé, hagyma, petrezselyem, zeller… stb.- ízlés szerint)
- Só, bors, pirospaprika
- zabkorpa, zabpehely
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, - szezámmag
- egyéb zöld fűszerek ízlés szerint(majoránna, szurokfű, kakukkfű…stb.)
Elkészítése:
A főtt zöldségeket villával összetörtem, fűszereztem, hozzákevertem a többi alapanyagot és kevés olajon- teflonban- kisütöttem.
Aztán egyszerűsítettem. Egy teflonos tepsibe simítottam a masszát és sütőben sütöttem- reszelt sajttal a tetején.
Nemcsak finom, de diétás is! :)
Hidegen, melegen egyaránt fogyasztható.
Salátával főétel, de köretként is remek!
Sztori: Barátnőm Turbó diétázott.
A diétában előírt leves levét lehetett csak inni, a zöldségek megmaradtak. Elhozta nekem.
Ez étel kerekedett ki belőle.
Fakanálra fel!:) Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

