Zöldségbatyu kukoricasalátával recept

Hozzávalók:
A batyukhoz:
- 1csomag fagyasztott leveles tészta
- 25 dkg sajt
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- fél kg gomba
- 1 fél kg vegyes zöldségkeverék (fagyasztott)
- pirospaprika
- ételízesítő
- bors
A salátához:
- 2 db konzerv kukorica
- 1 nagy tejföl
- kevés mustár
- porcukor
Elkészítése:
A hagymát megpirítod, hozzárakod a gombát, addig vízben megfőzöd a zöldségkeveréket. Ha kész, hozzáadsz egy kis vizet, rá a pirospaprika majd ízlés szerint bors, só, ételízesítő. 5-6 percig főzöd. Addig a salátát meg lehet csinálni. A réteslapot kinyújtod nem túl vékonyra, megtöltöd a gombás zöldségmixszel, reszelsz rá sajtot. A szélét ráhajtod a töltelékre, batyuformára majd be a tepsibe. Végül a tetejére a maradék sajtot ráreszeled. 200 fokon 15-20 perc. Addig a saláta megy a hűtőbe. Ha rápirult a sajt, salátával tálalható.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »