Zöldségbatyu kukoricasalátával recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
A batyukhoz:
- 1csomag fagyasztott leveles tészta
- 25 dkg sajt
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- fél kg gomba
- 1 fél kg vegyes zöldségkeverék (fagyasztott)
- pirospaprika
- ételízesítő
- bors
A salátához:
- 2 db konzerv kukorica
- 1 nagy tejföl
- kevés mustár
- porcukor
Elkészítése:
A hagymát megpirítod, hozzárakod a gombát, addig vízben megfőzöd a zöldségkeveréket. Ha kész, hozzáadsz egy kis vizet, rá a pirospaprika majd ízlés szerint bors, só, ételízesítő. 5-6 percig főzöd. Addig a salátát meg lehet csinálni. A réteslapot kinyújtod nem túl vékonyra, megtöltöd a gombás zöldségmixszel, reszelsz rá sajtot. A szélét ráhajtod a töltelékre, batyuformára majd be a tepsibe. Végül a tetejére a maradék sajtot ráreszeled. 200 fokon 15-20 perc. Addig a saláta megy a hűtőbe. Ha rápirult a sajt, salátával tálalható.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.