Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldborsó pörkölt recept

Zöldborsó pörkölt
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1-2 fej vöröshagyma
    • 60 dkg zöldborsó
    • 1 evőkanál piros paprika
    • 1-2 evőkanál liszt
    • kicsi só,bors
    • 2 dl tejföl
    • 2-3 gerezd fokhagyma
    • kevés olaj

    Elkészítése:
    3-4 evőkanál olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, pirospaprikát keverünk el benne, ha kész, gyorsan ráöntjük a  borsót, elkeverjük,kicsit dinszteljük, annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje.Fűszerezzük, a lereszelt fokhagymával, sóval, borssal(ízlés szerint csípős piros arannyal stb).Készre főzzük, a végén egy pohár tejfölt keverünk el benne (egy merőkanál forró szafttal, majd újra forraljuk.)Kifőtt tésztával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá