Zöldbab fasírt recept
Hozzávalók:
- 40 dkg zöldbab
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 db száraz zsemle
- 3 ek. finomliszt
- só
- őrölt fekete bors
- fűszerpaprika
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A zöldbabot sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, lecsöpögtetjük. A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk és a kihűlt zöldbabhoz adjuk. Beletesszük a felvert tojásokat, sózzuk, borsozzuk, meghintjük őrölt pirospaprikával. Annyi lisztet keverünk hozzá, amennyit a massza felvesz. Ezután pogácsákat formázunk belőle, zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

