Túróval töltött gomba recept
Hozzávalók:
- fél kg gomba
- 15 dkg túró
- liszt
- zsemlemorzsa
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - egy csipetnyi só,bors
- olaj
Elkészítése:
A gombát megtisztítjuk,a tönköt jól kivágjuk és a kalapjába töltjük a túrót. Két-két gombát egymásra illesztünk picit megsózzuk. Hogy egyben maradjanak szúrjunk bele fogpiszkálót. A tojásokat felverjük és sózzuk, borsozzuk. Lehetőleg kétszer panírozzuk be, hogy a töltelék ne folyjon ki. Forró olajban süssük szép barnára a panírt. Majonézes krumpli salátával,sült krumplival finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

