Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött gombafejek májas, gombás, krémsajtos töltelékkel recept

Töltött gombafejek májas, gombás, krémsajtos töltelékkel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg közepes nagyságú gomba
    • 2 csirkemáj
    • fél vöröshagyma
    • 5 dkg bacon
    • 10 dkg krémsajt
    • őrölt bors

    A panírozáshoz:

    • teljes kiőrlésű liszt
    • tojás
    • rozsos zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A csirkemájat és a gombaszárakat ledaráljuk, vagy nagyon apróra vágjuk. A hagymát és a bacont apró kockákra vágjuk.

    A bacont lepirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a májat, sózzuk, borsozzuk, és megsütjük.

    Rátesszük a gombát, és addig pároljuk, míg a leve elfő. Hagyjuk kihűlni, majd belekeverjük a krémsajtot.

    A májas tölteléket a gombafejekbe töltjük, kettőt-kettőt összefordítunk, és bepanírozzuk.

    Bő olajban közepes tűzön kisütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Tipp:

    Köretnek párolt zöldséget és tartárt, vagy hamis tartárt / ízesített joghurtot/ készíthetünk mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá