Töltött burgonya recept

Hozzávalók:
- 8 db. burgonya
- 2 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárga
- 10 dkg. paradicsom
- 20 dkg. juhtúró
- 5 dkg. vaj
- 5 dkg. parmezán sajt
- só, bors, zeller zöld
Elkészítése: A félig megfőtt burgonyát meghámozzuk, hosszába kettévágjuk, közepét kivájjuk, és kikent tepsibe tesszük. A túrót a zeller zölddel, fokhagymával, borssal, a nyers tojás sárgával, valamint a kivájt burgonyával elkeverjük. és a burgonyákba töltjük. Tetejére egy-egy szelet hámozott paradicsomot rakunk, majd meghintjük sajttal. Forró sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »