Tojásos zöldbablepény recept

Hozzávalók:
- 800g zöldbab(mélyhűtött)is lehet
- 100 g vaj
- 2 fej vöröshagyma
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomó petrezselyem
- só,bors,bazsalikom.
Elkészítése:
A zöldbabot megmossuk,megtisztítjuk,felaprózzuk 3-4cm-es darabokra,kevés sós vízben megpároljuk,leszűrjük.A hagymát lereszeljük.Kevés vajon üvegesre pirítjuk,hozzáadjuk a zöldbabot,meghintjük kevés őrölt bazsalikommal.Ízlés szerint sózzuk,borsozzuk.Egy tűzálló tálat kivajazunk,belesimítjuk a zöldbabot,majd felverjük a tojásokat és a tetejére öntjük.Előmelegített sütőben mérsékelt tűzön addig sütjük,míg a tojás meg nem kocsonyásodik(kb.10perc)Tetejét megszórjuk vágott petrezselyemmel és azonnal tálaljuk.Kitűnő,könnyű és fogyókúrás étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »