Tojásos zöldbablepény recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 800g zöldbab(mélyhűtött)is lehet
- 100 g vaj
- 2 fej vöröshagyma
- 8 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomó petrezselyem
- só,bors,bazsalikom.
Elkészítése:
A zöldbabot megmossuk,megtisztítjuk,felaprózzuk 3-4cm-es darabokra,kevés sós vízben megpároljuk,leszűrjük.A hagymát lereszeljük.Kevés vajon üvegesre pirítjuk,hozzáadjuk a zöldbabot,meghintjük kevés őrölt bazsalikommal.Ízlés szerint sózzuk,borsozzuk.Egy tűzálló tálat kivajazunk,belesimítjuk a zöldbabot,majd felverjük a tojásokat és a tetejére öntjük.Előmelegített sütőben mérsékelt tűzön addig sütjük,míg a tojás meg nem kocsonyásodik(kb.10perc)Tetejét megszórjuk vágott petrezselyemmel és azonnal tálaljuk.Kitűnő,könnyű és fogyókúrás étel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.