Tojásos zöldbablepény recept

Hozzávalók:
- 800g zöldbab(mélyhűtött)is lehet
- 100 g vaj
- 2 fej vöröshagyma
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomó petrezselyem
- só,bors,bazsalikom.
Elkészítése:
A zöldbabot megmossuk,megtisztítjuk,felaprózzuk 3-4cm-es darabokra,kevés sós vízben megpároljuk,leszűrjük.A hagymát lereszeljük.Kevés vajon üvegesre pirítjuk,hozzáadjuk a zöldbabot,meghintjük kevés őrölt bazsalikommal.Ízlés szerint sózzuk,borsozzuk.Egy tűzálló tálat kivajazunk,belesimítjuk a zöldbabot,majd felverjük a tojásokat és a tetejére öntjük.Előmelegített sütőben mérsékelt tűzön addig sütjük,míg a tojás meg nem kocsonyásodik(kb.10perc)Tetejét megszórjuk vágott petrezselyemmel és azonnal tálaljuk.Kitűnő,könnyű és fogyókúrás étel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »