Tojásos lecsó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg paprika
- 3-4 szem paradicsom
- erős paprika ízlés szerint
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 20 dkg kolozsvári szalonna
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- 1 kk piros paprika
Elkészítése:
A paprikát karikára, a paradicsomot gerezdekre, a hagymát laskára vágjuk. Felkockázzuk a szalonnát és kisütjük a zsírját.
Amikor majdnem kész, belerakjuk a hagymát és együtt pirítjuk.
A tűzről félrehúzzuk és megszórjuk a pirospaprikával. Beletesszük a paprikát, paradicsomot megsózzuk és jól elkeverjük.
Fedő nélkül, gyakran kevergetve sütjük. A mikor elkészült hozzáadjuk a felvert tojásokat.
Egyszerű, és finom egytálétel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »