Tojásos lecsó recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg paprika
- 3-4 szem paradicsom
- erős paprika ízlés szerint
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 20 dkg kolozsvári szalonna
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- 1 kk piros paprika
Elkészítése:
A paprikát karikára, a paradicsomot gerezdekre, a hagymát laskára vágjuk. Felkockázzuk a szalonnát és kisütjük a zsírját.
Amikor majdnem kész, belerakjuk a hagymát és együtt pirítjuk.
A tűzről félrehúzzuk és megszórjuk a pirospaprikával. Beletesszük a paprikát, paradicsomot megsózzuk és jól elkeverjük.
Fedő nélkül, gyakran kevergetve sütjük. A mikor elkészült hozzáadjuk a felvert tojásokat.
Egyszerű, és finom egytálétel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


