Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejfölös-gombás pörkölt nokedlivel recept

Tejfölös-gombás pörkölt nokedlivel
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    Pörkölt:

    • 1 kg csirkecomb
    • 1 pohár tejföl
    • 1 konzerves gomba
    • hagyma
    • só bors
    • paprika
    • ételízesítő

    Nokedli:

    • 0,5 kg liszt
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • víz

    Elkészítése:
    Pörkölt:
    A hagymát üvegesre pirítjuk kevés olajban. Beletesszük a megmosott csirkecombot, bors, ételízesítő, paprika ízlés szerint. Amikor már a hús majdnem megfőtt beletesszük a gombát és a tejfölt.
    Nokedli:
    Az alapanyagokat összekeverjük egy tálba. Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk kiskanállal. Amikor a nokedli feljön az edény tetejére akkor leszűrhető.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá