Tejfölös-gombás pörkölt nokedlivel recept
Hozzávalók:
Pörkölt:
- 1 kg csirkecomb
- 1 pohár tejföl
- 1 konzerves gomba
- hagyma
- só bors
- paprika
- ételízesítő
Nokedli:
- 0,5 kg liszt
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - víz
Elkészítése:
Pörkölt:
A hagymát üvegesre pirítjuk kevés olajban. Beletesszük a megmosott csirkecombot, bors, ételízesítő, paprika ízlés szerint. Amikor már a hús majdnem megfőtt beletesszük a gombát és a tejfölt.
Nokedli:
Az alapanyagokat összekeverjük egy tálba. Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk kiskanállal. Amikor a nokedli feljön az edény tetejére akkor leszűrhető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

