Tejfölös-gombás pörkölt nokedlivel recept

Hozzávalók:
Pörkölt:
- 1 kg csirkecomb
- 1 pohár tejföl
- 1 konzerves gomba
- hagyma
- só bors
- paprika
- ételízesítő
Nokedli:
- 0,5 kg liszt
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- víz
Elkészítése:
Pörkölt:
A hagymát üvegesre pirítjuk kevés olajban. Beletesszük a megmosott csirkecombot, bors, ételízesítő, paprika ízlés szerint. Amikor már a hús majdnem megfőtt beletesszük a gombát és a tejfölt.
Nokedli:
Az alapanyagokat összekeverjük egy tálba. Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk kiskanállal. Amikor a nokedli feljön az edény tetejére akkor leszűrhető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »