Sült brokkoli sajtmártásban recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 600 g brokkoli (fagyasztott)
- 1 csomag sajtmártás
- 200 ml főzőtejszín
- 200 g reszelt sajt
- só
- bors
- fokhagymapor
- 100 g mozzarella
- bazsalikom
- oregánó
Elkészítése:
A brokkolit forró vízben 3 percig főzzük, majd leszűrjük és egy hőálló tálba tesszük. A sajtmártást elkeverjük a főzőtejszínnel, megízesítjük sóval, borssal, fokhagymaporral.
A sajtmártást ráöntjük a brokkolira, óvatosan elkeverjük majd reszelt sajttal szórjuk meg. A mozzarellát felszeleteljük majd a szeleteket rárakjuk a reszelt sajtra, bazsalikommal, oregánóval szórjuk meg.
Forró sütőben kb. 25-30 percig sütjük, míg a sajt rá nem olvad a brokkolira. Még melegen tálaljuk.
Tipp:
Hús nélkül is lehet finomat enni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »