Sajttal, tojással töltött gomba recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A gombát megpucoljuk, megmossuk, lecsepegtetjük. A sajtot lereszeljük és a tojással jól összekeverjük. A gombák kalapjába belekanalazzuk a tölteléket, és óvatosan bepanírozzuk. Forró olajban először a tetejét sütjük meg, mert különbem kifolyik a töltelék. Utána az alját.
Sztori: A párom mindennap húst enne, kevés olyan hús nélküli étel van amit szeret, ez a kevesek egyike.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »