Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos zellerropogós recept

Sajtos zellerropogós
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 közepes zellergumó
    • 15 dkg reszelt sajt (fele lehet füstölt)
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 ek tej
    • kb 3-4 ek liszt
    • 1 csokor metélőhagyma
    • só, bors

    Elkészítése:

    A megtisztított zellert és a sajtot reszeljük egy tálba, adjuk hozzá a finomra vágott metélőhagymát, a tojást, a tejet és a lisztet.

    Ízesítsük sóval és borssal, majd hagyjuk állni 10 percig.

    Egy kanál segítségével, szaggassunk a masszából tetszőleges nagyságú halmokat a felforrósított olajba, azután süssük mindet aranyszínűre.

    A ropogóst kínáljuk fokhagymás, olívaolajjal ízesített tejföllel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá