Sajtos zellerropogós recept

Hozzávalók:
- 1 közepes zellergumó
- 15 dkg reszelt sajt (fele lehet füstölt)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek tej
- kb 3-4 ek liszt
- 1 csokor metélőhagyma
- só, bors
Elkészítése:
A megtisztított zellert és a sajtot reszeljük egy tálba, adjuk hozzá a finomra vágott metélőhagymát, a tojást, a tejet és a lisztet.
Ízesítsük sóval és borssal, majd hagyjuk állni 10 percig.
Egy kanál segítségével, szaggassunk a masszából tetszőleges nagyságú halmokat a felforrósított olajba, azután süssük mindet aranyszínűre.
A ropogóst kínáljuk fokhagymás, olívaolajjal ízesített tejföllel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »