Sajtos, tejfölös sült karfiol recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 fej karfiol
- 15 dkg trappista sajt
- 1 nagy pohár tejföl,
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS,
- ételízesítő,bors,só
- vaj vagy olaj a tepsihez
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A karfiolt főzzük majdnem puhára sós vízben. Csepegtessük le.
A tejfölt kavarjuk össze a tojással, az ételízesítővel, csipetnyi sóval, borssal és reszeljük bele a sajt felét. Egy tepsit vajazzunk ki, szórjuk meg zsemlemorzsával.
A tejfölös masszát öntsük a karfiolra, majd a kikent tepsibe és reszeljük rá a sajt másik felét.
180 fokos sütőben addig süssük, míg a sajt megpirul a tetején.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.