Sajtos-tejfölös sült brokkoli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg brokkoli
- 1 nagy doboz tejföl
- só, vegeta
- bors
- 1 ek liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- egy gerezd fokhagyma
- további fűszerek ízlés szerint
- 20 dkg sajt
Elkészítése
A brokkolit rózsáira szedem, megmosom, majd forrásban lévő sós vízben kb 5 percet főzöm fedő alatt.
Egy hőálló tálat kivajazok. Közben a tejfölt kikeverem a fűszerekkel és a tojással.
Amikor lejárt az öt perc, leszűröm a brokkolit, picit hagyom hűlni, aztán beleöntöm az előzőleg kivajazott tálba.
A brokkolit megszórom egy kevés liszttel, majd ráöntöm a kikevert tejfölt és még egy kis vizet öntök alá.
A tetejére sajtot teszek, majd mehet be a 150 fokra előmelegített sütőben. 20 percet sütöm, hagyom hogy a sajt szépen megpiruljon rajta.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »