Sajtos cukkinifasírt recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A cukkinit lereszeljük héjastól, majd rászórjuk a sót és alaposan összekeverjük. Kb 20 percig állni hagyjuk.
Közben a sajtot lereszeljük. A fokhagymát meghámozzuk.
A cukkini levét alaposan kinyomkodjuk, majd a hozzáadjuk a tojást, sajtot, a fokhagymát és jól összekeverjük. Nekem kissé lágy lett a massza, de nem tettem hozzá zsemlemorzsát, de aki szeretne, az tegyen nyugodtan hozzá. Úgy könnyebb lesz formázni.
A cukkinis masszából kissé nagyobb golyókat formázunk, majd megforgatjuk zsemlemorzsában, felvert tojásban, majd ismét zsemlemorzsában.
Az olajat felforrósítjuk, majd pirosra sütjük benne a fasírtokat.
Mellé készíthetünk kapros-joghurtos mártogatóst.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









