Sajtos cukkinifasírt recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A cukkinit lereszeljük héjastól, majd rászórjuk a sót és alaposan összekeverjük. Kb 20 percig állni hagyjuk.
Közben a sajtot lereszeljük. A fokhagymát meghámozzuk.
A cukkini levét alaposan kinyomkodjuk, majd a hozzáadjuk a tojást, sajtot, a fokhagymát és jól összekeverjük. Nekem kissé lágy lett a massza, de nem tettem hozzá zsemlemorzsát, de aki szeretne, az tegyen nyugodtan hozzá. Úgy könnyebb lesz formázni.
A cukkinis masszából kissé nagyobb golyókat formázunk, majd megforgatjuk zsemlemorzsában, felvert tojásban, majd ismét zsemlemorzsában.
Az olajat felforrósítjuk, majd pirosra sütjük benne a fasírtokat.
Mellé készíthetünk kapros-joghurtos mártogatóst.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »