Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos bundában sült fekete retek recept

Sajtos bundában sült fekete retek
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg fekete retek
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 ek tejföl
    • 2 dl tej
    • 1 kk ételízesítő
    • 2 ek napraforgó olaj
    • 10 dkg sajt

    Elkészítése:

    A retkeket meghámozzuk és felszeleteljük.

    A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a tejet, ízlés szerint ételízesítőt és a reszelt sajt felét, majd alaposan összekeverjük. Beleforgatjuk a szeletelt retket és olajjal kikent, kisebb tepsibe tesszük sorakoztatjuk. A tetején elosztjuk a maradék reszelt sajtot.

    Fóliával letakarva 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még pár percig pirítjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá