Sajtos bundában sült fekete retek recept

Hozzávalók:
- 20 dkg fekete retek
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek tejföl
- 2 dl tej
- 1 kk ételízesítő
- 2 ek napraforgó olaj
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
A retkeket meghámozzuk és felszeleteljük.
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a tejet, ízlés szerint ételízesítőt és a reszelt sajt felét, majd alaposan összekeverjük. Beleforgatjuk a szeletelt retket és olajjal kikent, kisebb tepsibe tesszük sorakoztatjuk. A tetején elosztjuk a maradék reszelt sajtot.
Fóliával letakarva 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még pár percig pirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »