Sajtos bundában sült fekete retek recept
Hozzávalók:
- 20 dkg fekete retek
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 ek tejföl
- 2 dl tej
- 1 kk ételízesítő
- 2 ek napraforgó olaj
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
A retkeket meghámozzuk és felszeleteljük.
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a tejet, ízlés szerint ételízesítőt és a reszelt sajt felét, majd alaposan összekeverjük. Beleforgatjuk a szeletelt retket és olajjal kikent, kisebb tepsibe tesszük sorakoztatjuk. A tetején elosztjuk a maradék reszelt sajtot.
Fóliával letakarva 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még pár percig pirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

