Rókagombás rizs recept

Hozzávalók:
- 50 dkg rókagomba
- 15-20 dkg rizs
- 2 fej hagyma
- só
- bors
- petrezselyemzöld
- 1 ek zsír
Elkészítése:
A megmosott rókagombát vékony csíkokra vágom, az apróra vágott hagymával és a petrezselyemzölddel együtt odateszem egy edénybe. A forró zsírban kevergetem kb 5-6 percig, majd ekkor hozzáadok egy dl vizet és fedő alatt párolom 20 percet. A megmosott rizst hozzáadom, felöntöm vízzel, sózom, borsozom és készre főzöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »