Rókagombás rizs recept
Hozzávalók:
- 50 dkg rókagomba
- 15-20 dkg rizs
- 2 fej hagyma
- só
- bors
- petrezselyemzöld
- 1 ek zsír
Elkészítése:
A megmosott rókagombát vékony csíkokra vágom, az apróra vágott hagymával és a petrezselyemzölddel együtt odateszem egy edénybe. A forró zsírban kevergetem kb 5-6 percig, majd ekkor hozzáadok egy dl vizet és fedő alatt párolom 20 percet. A megmosott rizst hozzáadom, felöntöm vízzel, sózom, borsozom és készre főzöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

