Rántott gombafejek recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 8 db gomba (nagy fejek)
- só
- bors
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
- liszt
- olaj
A körethez:
- párolt rizs, petrezselyem, majonéz
Elkészítése:
A gombákat megtisztítjuk, a szárait eltávolítjuk. (Ezt később felhasználhatjuk, mondjuk gombakrémleveshez). A fejeket sózzuk, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban, közepes lángon mindkét oldalát szép aranysárgára sütjük, majd itatóspapírra szedjük.
Párolt petrezselymes rizzsel és majonézzel kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.