Póré bundában recept

Hozzávalók:
- 4 szál póréhagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, 2 dl fehérbor
- 25 dkg finomliszt
- 5 dkg reszelt sajt
- 2,5 dl tejföl
- 1 dl majonéz
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- só, bors, olaj
Elkészítése:
A hagymát tisztítsuk meg és vágjuk 5 cm-es darabokra. Válasszuk szét a FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt. A fehérbort keverjük össze a liszttel, a reszelt sajttal és a
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgájával. A fehérjét verjük kemény habbá és adjuk hozzá a masszához, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ebbe a masszába mártsuk bele a hagymadarabokat és forró olajban süssük ki. A kisült darabokhoz kínálhatunk a tejfölből, majonézből, és a hozzájuk adott zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesített mártogatóst.
Megjegyzés: Egy igazán egyszerűen elkészíthető étel vegetáriánusok és nem vegetáriánusok számára, és nem utolsó szempont az sem, hogy nem annyira drága.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »