Póré bundában recept

Hozzávalók:
- 4 szál póréhagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, 2 dl fehérbor
- 25 dkg finomliszt
- 5 dkg reszelt sajt
- 2,5 dl tejföl
- 1 dl majonéz
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- só, bors, olaj
Elkészítése:
A hagymát tisztítsuk meg és vágjuk 5 cm-es darabokra. Válasszuk szét a FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt. A fehérbort keverjük össze a liszttel, a reszelt sajttal és a
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgájával. A fehérjét verjük kemény habbá és adjuk hozzá a masszához, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ebbe a masszába mártsuk bele a hagymadarabokat és forró olajban süssük ki. A kisült darabokhoz kínálhatunk a tejfölből, majonézből, és a hozzájuk adott zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesített mártogatóst.
Megjegyzés: Egy igazán egyszerűen elkészíthető étel vegetáriánusok és nem vegetáriánusok számára, és nem utolsó szempont az sem, hogy nem annyira drága.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »