Paprika pörkölt recept

Hozzávalók:
- 1 kg húsos fehér paprika
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 paradicsom
- 1 kis pohár tejföl
- só, pirospaprika, olaj
Elkészítése:
A paprikát vékonyra felszeljük, a hagymát apróra vágjuk. A felforrósított olajban a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a paprikát, egy kicsit ezt is pároljuk, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, a pirospaprikát, és egy kevés vizet,majd sózzuk. Úgy főzzük mint a csirke pörköltet. A végén megszórjuk egy evőkanálnyi liszttel, összeforraljuk és tejfölözzük. Nokedlivel vagy kifőtt tésztával tálaljuk. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »