Padlizsán szeletek krumplis, fokhagymás bundában recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 padlizsán
- 2 szem burgonya
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg finomliszt
- 2-3 dl tej vagy víz
- só
- őrölt bors
- 3-4 gerezd fokhagyma
- étolaj
Elkészítése:
A padlizsánokat meghámozzuk, szeletekre vágjuk és megsózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük.
A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából a fokhagymával, sóval, borssal és kevés tejjel sűrű palacsinta tésztát keverünk.
A padlizsán szeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

