Padlizsán szeletek krumplis, fokhagymás bundában recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 padlizsán
- 2 szem burgonya
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg finomliszt
- 2-3 dl tej vagy víz
- só
- őrölt bors
- 3-4 gerezd fokhagyma
- étolaj
Elkészítése:
A padlizsánokat meghámozzuk, szeletekre vágjuk és megsózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük.
A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából a fokhagymával, sóval, borssal és kevés tejjel sűrű palacsinta tésztát keverünk.
A padlizsán szeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.