Őszi lecsó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 2 szál sárgarépa
- 2 db paprika
- 2 db paradicsom
- 1 marék zöldbab
- 1 kis cukkini
- 1 kis padlizsán fele
- 1 cikk fokhagyma
- csombor (borsikafű)
- só
- 5 dkg hosszú szemű rizs
- olaj
Elkészítése:
A zöldségeket feldaraboljuk. A csíkokra vágott hagymát olajban dinszteljük, hozzáadjuk a karikára vágott répát, a feldarabolt paprikát és tovább dinszteljük.
A többi zöldséget a következő sorrendben adjuk hozzá a zöldbabot, a cukkinit és padlizsánt, utoljára a felkockázott paradicsomot.
Sózzuk, fokhagymával, csomborral ízesítjük, kevés vízzel még feltöltjük (kb 200ml), és hozzáadjuk a mosott rizst is.
Készre főzzük.Vigyázzunk, ne főzzük el (akkor jó, ha a répa még roppanós).
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »