Medvehagymás tócsi recept

Hozzávalók:
- 4-5 db nyers burgonya
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 doboz kefir
- só, bors, liszt
- medvehagyma
- olaj
Elkészítése: 4-5 db nyers krumplit lereszelünk, apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát adunk hozzá. Beleütünk 2 tojást, 1 doboz kefirt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Lisztet keverünk bele, attól függ mennyi levet ereszt a krumpli, majd az apróra vágott medvehagyma jön. Kanálnyi adagot a forró olajban kissé meglapítva kisütjük. Magában, vagy tejföllel fogyasztjuk. Ámbár inkább hizlal,mint fogyaszt :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »