Medvehagymás tócsi recept

Hozzávalók:
- 4-5 db nyers burgonya
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 doboz kefir
- só, bors, liszt
- medvehagyma
- olaj
Elkészítése: 4-5 db nyers krumplit lereszelünk, apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát adunk hozzá. Beleütünk 2 tojást, 1 doboz kefirt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Lisztet keverünk bele, attól függ mennyi levet ereszt a krumpli, majd az apróra vágott medvehagyma jön. Kanálnyi adagot a forró olajban kissé meglapítva kisütjük. Magában, vagy tejföllel fogyasztjuk. Ámbár inkább hizlal,mint fogyaszt :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »