Medvehagymás rántott karfiol recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük.
A felvert tojásba beleaprítjuk a medvehagymát.
A kihűlt és lecsepegtetett karfiolt beleforgatjuk a lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába, majd forró olajban kisütjük.
A sonkamártáshoz lassú tűzön felolvasztjuk a margarint, majd összekeverjük a liszttel, felengedjük tejföllel. Hozzáadjuk az apróra vágott sonkát, végül mindezt összekeverjük 2 tojássárgájával és az egészet sűrűre főzzük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.