Medvehagymás korongok recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 csokor medvehagyma
- 1 csokor petrezselyem zöldje
- 4 dkg szója granulátum beáztatva sóval, borssal ízesített vízbe, vagy alaplébe.
- 1 nagy FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, vagy 2 kisebb
- kukoricaliszt
- só, bors.
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A medvehagymát és a petrezselyem zöldet apróra vágjuk, majd összekeverjük a felvert tojással és a kinyomkodott szója granulátummal. Sózzuk, borsozzuk, és tenyérrel korongokat formálunk a masszából. Kukoricaliszttel megszórjuk mindkét felét és forró olajban kisütjük.
Köretként burgonyát, vagy rizst és zöldségeket adhatunk mellé.
Sztori: Teljesen saját recept, a lányom lúgosító programjára készítettem még tavasszal.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.