Medvehagymás korongok recept
Hozzávalók:
- 1 csokor medvehagyma
- 1 csokor petrezselyem zöldje
- 4 dkg szója granulátum beáztatva sóval, borssal ízesített vízbe, vagy alaplébe.
- 1 nagy
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, vagy 2 kisebb - kukoricaliszt
- só, bors.
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A medvehagymát és a petrezselyem zöldet apróra vágjuk, majd összekeverjük a felvert tojással és a kinyomkodott szója granulátummal. Sózzuk, borsozzuk, és tenyérrel korongokat formálunk a masszából. Kukoricaliszttel megszórjuk mindkét felét és forró olajban kisütjük.
Köretként burgonyát, vagy rizst és zöldségeket adhatunk mellé.
Sztori: Teljesen saját recept, a lányom lúgosító programjára készítettem még tavasszal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

