Medvehagymás korongok recept
Hozzávalók:
- 1 csokor medvehagyma
- 1 csokor petrezselyem zöldje
- 4 dkg szója granulátum beáztatva sóval, borssal ízesített vízbe, vagy alaplébe.
- 1 nagy
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, vagy 2 kisebb - kukoricaliszt
- só, bors.
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A medvehagymát és a petrezselyem zöldet apróra vágjuk, majd összekeverjük a felvert tojással és a kinyomkodott szója granulátummal. Sózzuk, borsozzuk, és tenyérrel korongokat formálunk a masszából. Kukoricaliszttel megszórjuk mindkét felét és forró olajban kisütjük.
Köretként burgonyát, vagy rizst és zöldségeket adhatunk mellé.
Sztori: Teljesen saját recept, a lányom lúgosító programjára készítettem még tavasszal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

