Majonézes brokkoli recept

Hozzávalók:
- 1 cs mirelit brokkoli (450 gr)
- 2 fej lila hagyma
- 2,5 dl majonéz
- 2 ,5 dl kefir
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- cukor
- mustár
Elkészítése:
A brokkolit sós vízben megfőzzük, de csak 1-2 percig, hogy ne főjön szét. Két tojás sárgáját villával összetörjük, majd hozzáadjuk a majonézt, a kefirt, ízlés szerinti mustárt és cukrot, majd összekevertjük.
A két tojásfehérjét kis kockákra vágjuk, a lilahagymát vékonyra szeleteljük, majd a tojásfehérjével együtt belekeverjük a mártásba. Végül óvatosan hozzákeverjük a brokkolit.
A maradék főtt tojást cikkekre vágva a tetejére tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »