Majonézes brokkoli recept

Hozzávalók:
- 1 cs mirelit brokkoli (450 gr)
- 2 fej lila hagyma
- 2,5 dl majonéz
- 2 ,5 dl kefir
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- cukor
- mustár
Elkészítése:
A brokkolit sós vízben megfőzzük, de csak 1-2 percig, hogy ne főjön szét. Két tojás sárgáját villával összetörjük, majd hozzáadjuk a majonézt, a kefirt, ízlés szerinti mustárt és cukrot, majd összekevertjük.
A két tojásfehérjét kis kockákra vágjuk, a lilahagymát vékonyra szeleteljük, majd a tojásfehérjével együtt belekeverjük a mártásba. Végül óvatosan hozzákeverjük a brokkolit.
A maradék főtt tojást cikkekre vágva a tetejére tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »