Majonézes brokkoli recept

Hozzávalók:
- 1 cs mirelit brokkoli (450 gr)
- 2 fej lila hagyma
- 2,5 dl majonéz
- 2 ,5 dl kefir
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- cukor
- mustár
Elkészítése:
A brokkolit sós vízben megfőzzük, de csak 1-2 percig, hogy ne főjön szét. Két tojás sárgáját villával összetörjük, majd hozzáadjuk a majonézt, a kefirt, ízlés szerinti mustárt és cukrot, majd összekevertjük.
A két tojásfehérjét kis kockákra vágjuk, a lilahagymát vékonyra szeleteljük, majd a tojásfehérjével együtt belekeverjük a mártásba. Végül óvatosan hozzákeverjük a brokkolit.
A maradék főtt tojást cikkekre vágva a tetejére tesszük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »