Lilahagymás cukkini fasírozott recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 közepes cukkini (60 dkg)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 zsemle
- 2 csapott ek finomliszt
- 4 g zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- 2 közepes lilahagyma
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A cukkinit meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, besózzuk, és pár percet állni hagyjuk.
A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a kifacsart cukkinihez.
Beletesszük a lisztet, zsemlemorzsát, tojást, fűszerpaprikát, fokhagymát, az apróra vágott hagymát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Vizes kézzel gombócokat formázunk belőle, belehempergetjük zsemlemorzsába, és forró olajban kisütjük.
A lilahagymás cukkini fasírozott kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 6 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »