Lilahagymás cukkini fasírozott recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 közepes cukkini (60 dkg)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 zsemle
- 2 csapott ek finomliszt
- 4 g zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- 2 közepes lilahagyma
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A cukkinit meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, besózzuk, és pár percet állni hagyjuk.
A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a kifacsart cukkinihez.
Beletesszük a lisztet, zsemlemorzsát, tojást, fűszerpaprikát, fokhagymát, az apróra vágott hagymát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Vizes kézzel gombócokat formázunk belőle, belehempergetjük zsemlemorzsába, és forró olajban kisütjük.
A lilahagymás cukkini fasírozott kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 6 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »