Lilahagymás cukkini fasírozott recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 közepes cukkini (60 dkg)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 zsemle
- 2 csapott ek finomliszt
- 4 g zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- 2 közepes lilahagyma
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A cukkinit meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, besózzuk, és pár percet állni hagyjuk.
A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a kifacsart cukkinihez.
Beletesszük a lisztet, zsemlemorzsát, tojást, fűszerpaprikát, fokhagymát, az apróra vágott hagymát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Vizes kézzel gombócokat formázunk belőle, belehempergetjük zsemlemorzsába, és forró olajban kisütjük.
A lilahagymás cukkini fasírozott kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 6 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

