Krumpli csirkék recept
Hozzávalók:
- 1 kg héjában főtt burgonya
- 4 fej vöröshagyma
- Só, bors
- 4 ek ecet
- 1 nagy csésze majonéz
- Díszítéshez:
- Borsszemek
- Főtt sárgarépa
- Petrezselyemzöld
Elkészítése:
Meghámozzuk a főtt burgonyát, a hagymát és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A majonézzel összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és pici ecettel savanyítjuk ízlés szerint. Ebből a masszából kiveszünk, 2 nagyobb 2 kisebb golyót formázunk, ezekből lesz a csirke teste. Szemeket borsból teszünk, taraját és csőrét sárgarépából készítjük. Egy tálra simítjuk a salátát, megszórjuk petrezselyemmel, majd a csirkéket ráültetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

