Kelkáposzta fasírozott recept

Hozzávalók:
- 70 dkg széles csíkokra vágott kelkáposzta
- 20 dkg puha felvágott (nálam sonkás szalámi) apró kockára vágva
- 15 dkg reszelt sajt
- só, bors és őrölt kömény ízlés szerint
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg zsemlemorzsa
Sütéshez:
- zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
A kelkáposztát sós vízben majdnem puhára főzzük. Kicsit maradjon roppanós, majd kihűtjük.
A felvágottat összekeverjük a reszelt sajttal, ízesítjük, majd hozzáadjuk a felvert tojásokat, zsemlemorzsát és a kihűlt kelkáposztát. 20 percet hagyjuk állni.
A masszából kis golyókat formázunk, meghempergetjük zsemlemorzsában, majd forró olajban aranybarnára sütjük.
Hasábburgonyával, tartármártással nagyon finom ebéd lesz belőle.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »