Kelkáposzta fasírozott recept

Hozzávalók:
- 70 dkg széles csíkokra vágott kelkáposzta
- 20 dkg puha felvágott (nálam sonkás szalámi) apró kockára vágva
- 15 dkg reszelt sajt
- só, bors és őrölt kömény ízlés szerint
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg zsemlemorzsa
Sütéshez:
- zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
A kelkáposztát sós vízben majdnem puhára főzzük. Kicsit maradjon roppanós, majd kihűtjük.
A felvágottat összekeverjük a reszelt sajttal, ízesítjük, majd hozzáadjuk a felvert tojásokat, zsemlemorzsát és a kihűlt kelkáposztát. 20 percet hagyjuk állni.
A masszából kis golyókat formázunk, meghempergetjük zsemlemorzsában, majd forró olajban aranybarnára sütjük.
Hasábburgonyával, tartármártással nagyon finom ebéd lesz belőle.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »