Karfiolos melegszendvics recept

Hozzávalók:
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 1 közepes karfiol
- 1 tömlős krémsajt (ízlés szerinti)
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj, só, őrölt bors,
- reszelt sajt, (el is maradhat)
- pirospaprika
Elkészítése:
A karfiolt sós vízben megfőzzük, leszűrjük és pépesítjük. Az összevágott hagymát megpároljuk, majd a karfiolpépet beleforgatjuk. Ráöntjük a felvert tojást, ha a tojás már nem nyers, leveszem a lángról és elkeverjük benne a krémsajtot,sózzuk,borsozzuk és kész.A felszeletelt kenyeret megkenjük, meghintjük pirospaprikával, sajttal, pár percre forró sütőbe tesszük,vagy piritósra kenjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »