Karfiolos melegszendvics recept
Hozzávalók:
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 1 közepes karfiol
- 1 tömlős krémsajt (ízlés szerinti)
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - olaj, só, őrölt bors,
- reszelt sajt, (el is maradhat)
- pirospaprika
Elkészítése:
A karfiolt sós vízben megfőzzük, leszűrjük és pépesítjük. Az összevágott hagymát megpároljuk, majd a karfiolpépet beleforgatjuk. Ráöntjük a felvert tojást, ha a tojás már nem nyers, leveszem a lángról és elkeverjük benne a krémsajtot,sózzuk,borsozzuk és kész.A felszeletelt kenyeret megkenjük, meghintjük pirospaprikával, sajttal, pár percre forró sütőbe tesszük,vagy piritósra kenjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

