Karfiol fasírt recept
Hozzávalók:
- 1 közepes karfiol
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 zsemle
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- zsemlemorzsa
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 evőkanál zsiradék
Elkészítése:
A karfiolt puhára főzzük sós vízben.
Villával összetörjük, beletesszük a megáztatott és jól kinyomkodott zsemlét, apróra vágott, megdinsztelt hagymát, a zúzott fokhagymát, 2 tojást, apróra vágott petrezselyemzöldet, ízlés szerint sót, borsot. Jól összedolgozzuk.
Felverjük a harmadik tojást, a masszából tetszés szerinti nagyságú pogácsákat csinálunk, először zsemlemorzsába, majd tojásba és újból zsemlemorzsába forgatjuk, majd olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

