Karfiol fasírt recept

Hozzávalók:
- 1 közepes karfiol
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 zsemle
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- zsemlemorzsa
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 evőkanál zsiradék
Elkészítése:
A karfiolt puhára főzzük sós vízben.
Villával összetörjük, beletesszük a megáztatott és jól kinyomkodott zsemlét, apróra vágott, megdinsztelt hagymát, a zúzott fokhagymát, 2 tojást, apróra vágott petrezselyemzöldet, ízlés szerint sót, borsot. Jól összedolgozzuk.
Felverjük a harmadik tojást, a masszából tetszés szerinti nagyságú pogácsákat csinálunk, először zsemlemorzsába, majd tojásba és újból zsemlemorzsába forgatjuk, majd olajban kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »