Karfiol fasírozott recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 fej karfiol
- 1-2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 szelet kenyér
- só
- őrölt fekete bors
- majoránna
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- őrölt pirospaprika
- 2-3 ek. finomliszt
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
Sós vízben megfőzzük a rózsáira szedett karfiolt.
A hagymát felkockázzuk és olajon megfonnyasztjuk.
A kenyeret vízbe áztatjuk.
Amikor a karfiol kihűlt, összekeverjük a fűszerekkel, tojással, liszttel, olajos vöröshagymával és a beáztatott kenyérrel.
Gombócokat formázunk belőle, zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.