Karalábé gombával töltve recept

Hozzávalók:
- 8 db karalábé
- 1-2 kanál vaj
- 10 dkg gomba
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kanál tejföl
- 1 kanál prézli
- 1 fej vöröshagyma
- 10 szál petrezselyemzöld
- kapor
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A fiatal karalábét meghámozzuk a közepét kivágjuk. A kivájt részeket apróra vagdaljuk,és petrezselymes vajon 10 dkg aprított gombával megpároljuk,majd elkeverünk benne 1 tojást,egy kanál zsemlemorzsát, reszelt vöröshagymát,egy kanál sót. Ezzel a gombás töltelékkel töltjük meg a karalábékat.Kivajazott tepsibe rakjuk,tetejükre vajat, tejfölt, kaprot teszünk,morzsával meghintjük és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »