Gombával töltött cékla recept

Hozzávalók:
- 6 kicsi cékla
- 15 dkg gomba
- 5 dkg feta sajt
- 1,5 dl joghurt
- 2 ek olívaolaj
- 10 dkg füstölt sajt
- ételízesítő ízlés szerint
Elkészítése:
A céklát alaposan megmossuk, majd puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk.
A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük és ételízesítővel fűszerezzük.
A cékla tetejét levágjuk, a közepét egy kiskanállal kivájjuk. A párolt gombát a céklákban elosztjuk, teszünk bele feta sajtot is.
Egy jénai tálat vajjal kikenünk, egymás mellé tesszük a céklákat, leöntjük natúr joghurttal, reszelünk rá füstölt sajtot, és 200 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »