Gombával töltött cékla recept

Hozzávalók:
- 6 kicsi cékla
- 15 dkg gomba
- 5 dkg feta sajt
- 1,5 dl joghurt
- 2 ek olívaolaj
- 10 dkg füstölt sajt
- ételízesítő ízlés szerint
Elkészítése:
A céklát alaposan megmossuk, majd puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk.
A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük és ételízesítővel fűszerezzük.
A cékla tetejét levágjuk, a közepét egy kiskanállal kivájjuk. A párolt gombát a céklákban elosztjuk, teszünk bele feta sajtot is.
Egy jénai tálat vajjal kikenünk, egymás mellé tesszük a céklákat, leöntjük natúr joghurttal, reszelünk rá füstölt sajtot, és 200 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »