Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombával töltött cékla recept

Gombával töltött cékla
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 kicsi cékla
    • 15 dkg gomba
    • 5 dkg feta sajt
    • 1,5 dl joghurt
    • 2 ek olívaolaj
    • 10 dkg füstölt sajt
    • ételízesítő ízlés szerint

    Elkészítése:

    A céklát alaposan megmossuk, majd puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk.

    A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük és ételízesítővel fűszerezzük.

    A cékla tetejét levágjuk, a közepét egy kiskanállal kivájjuk. A párolt gombát a céklákban elosztjuk, teszünk bele feta sajtot is.

    Egy jénai tálat vajjal kikenünk, egymás mellé tesszük a céklákat, leöntjük natúr joghurttal, reszelünk rá füstölt sajtot, és 200 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá