Gombával töltött cékla recept

Hozzávalók:
- 6 kicsi cékla
- 15 dkg gomba
- 5 dkg feta sajt
- 1,5 dl joghurt
- 2 ek olívaolaj
- 10 dkg füstölt sajt
- ételízesítő ízlés szerint
Elkészítése:
A céklát alaposan megmossuk, majd puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk.
A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük és ételízesítővel fűszerezzük.
A cékla tetejét levágjuk, a közepét egy kiskanállal kivájjuk. A párolt gombát a céklákban elosztjuk, teszünk bele feta sajtot is.
Egy jénai tálat vajjal kikenünk, egymás mellé tesszük a céklákat, leöntjük natúr joghurttal, reszelünk rá füstölt sajtot, és 200 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »