Gombavagdalt recept

Hozzávalók:
- 25 dkg gomba
- 2 közepes méretű burgonya
- 4 ek napraforgó olaj
- zsemlemorzsa
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk piros fűszerpaprika
- só
- bors
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, és lereszeljük. Gombát egy kis olajon megdinszteljük. Összekeverjük a tojásokkal, a meghámozott és finomra vágott vöröshagymával, reszelt burgonyával, a gombával, a fokhagymával, fűszerekkel, és annyi zsemlemorzsával, hogy formázható masszát kapjunk. Nedves kézzel pogácsát alakítunk belőle, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és kiolajozott tepsibe fektetjük, és sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »