Gombavagdalt recept

Hozzávalók:
- 25 dkg gomba
- 2 közepes méretű burgonya
- 4 ek napraforgó olaj
- zsemlemorzsa
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk piros fűszerpaprika
- só
- bors
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, és lereszeljük. Gombát egy kis olajon megdinszteljük. Összekeverjük a tojásokkal, a meghámozott és finomra vágott vöröshagymával, reszelt burgonyával, a gombával, a fokhagymával, fűszerekkel, és annyi zsemlemorzsával, hogy formázható masszát kapjunk. Nedves kézzel pogácsát alakítunk belőle, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és kiolajozott tepsibe fektetjük, és sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »