Gombapörkölt kagylótésztával recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 500 g csiperkegomba
- 4-5 fej vöröshagyma
- étolaj
- 1 kis kanál pirospaprika
- ízlés szerint só, bors
- 1 kisebb pohár tejföl
- 1 csomag 500 g kagylótészta
Elkészítése:
A vöröshagymát apróra vágom, megfonnyasztom kevés étolajban, sózom, pirospaprikázom, majd a felaprított csiperkegombát rárakom. Vizet nem szoktam aláönteni, mert a gomba levelet ereszt. Addig sűrűn megkavarom, hogy ne égjen le. Amikor majdnem kész megborsozom és hozzáöntöm a tejfölt, egyet forralok rajta és kész is. Közben kifőzöm a tésztát és már tálalható is. Gyorsan elkészíthető. Jó étvágyat hozzá!
Sztori: Ritkán főzök, mert a fiam nem eszi meg a gombát, de ma külön megleptem a lányomat, mert ő imádja.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.