Fűzfagomba tallérok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1,2 kg fűzfagomba (sárga gévagomba)
- 1 vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 mk őrölt bors
- 1 kk vegeta
- 1 kk fűszerpaprika
- 3 ek liszt
- 5-6 szál apróra vágott petrezselyemzöld
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A friss, fiatal fűzfagombát megmossuk és lecsepegtetjük, majd a felforrt, sós vízbe beletéve 5 percig főzzük. Szűrőben hagyjuk kicsit visszahűlni, ezalatt kicsepeg belőle a leve.
Húsdarálón ledaráljuk (nagy lyukú tárcsán), összekeverjük az apró kockára vágott vöröshagymával, belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket, jól összekeverjük, és serpenyőben hevített olajba halmokat teszünk, amit a kanállal kissé ellapítunk, és pirosra sütjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

