Fetasajtos répás-brokkolis pite recept

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, majd kinyújtjuk és belehelyezzük egy 26 cm átmérőjű piteformába. 30 percre hűtőbe tesszük.
A megtisztított és karikákra vágott répát és a brokkolit félpuhára főzzük. Lecsepegtetjük és kihűtjük.
A tojást, fűszereket, vajat, préselt fokhagymát, tejfölt és feta sajtot simára keverjük.
Kivesszük a hűtőből a tésztát picit megszórjuk zsemlemorzsával, majd eloszlatjuk rajta a brokkolit és a répát.
Ráöntjük a masszát és kb 200 fokon készre sütjük 20-25 perc alatt.
A fetasajtos répás-brokkolis pite kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 7 g
Szénhidrát: 10 g
Zsír: 12 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »