Fetasajtos répás-brokkolis pite recept

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, majd kinyújtjuk és belehelyezzük egy 26 cm átmérőjű piteformába. 30 percre hűtőbe tesszük.
A megtisztított és karikákra vágott répát és a brokkolit félpuhára főzzük. Lecsepegtetjük és kihűtjük.
A tojást, fűszereket, vajat, préselt fokhagymát, tejfölt és feta sajtot simára keverjük.
Kivesszük a hűtőből a tésztát picit megszórjuk zsemlemorzsával, majd eloszlatjuk rajta a brokkolit és a répát.
Ráöntjük a masszát és kb 200 fokon készre sütjük 20-25 perc alatt.
A fetasajtos répás-brokkolis pite kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 7 g
Szénhidrát: 10 g
Zsír: 12 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »