Feta sajtos cukkini lepénykék recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 250 g cukkini
- 100 g telemea (feta sajt)
- 1 kis fej hagyma
- 2 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (kisebb)
- 100 g joghurt
- 100 g liszt
- 1 cikk fokhagyma
- 1 ek zöldpetrezselyem
- 1 ek bazsalikom
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
A cukkinit meghámozzuk, lereszeljük, a telemeát is lereszeljük.. A petrezselymet, bazsalikomot, hagymát apróra vágjuk,a fokhagymát összezúzzuk.
A levétől a cukkinit kicsavarjuk,hozzáadjuk a telemeát és a fűszereket.
A tojásokat mixerrel kihabosítjuk, hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a joghurtot,tovább keverjük, majd a cukkinis egyveleget könnyedén beleforgatjuk.
A tepsibe kanállal csomókat rakunk,2 ujnyi távolságot hagyva közöttük. Előmelegített sütőben 180 fokon kb 15 percet sütjük, kivesszük, egy lapátkával megfordítjuk, és a másik oldalán is kb 5 percet sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »