Fasírozott brokkoliból recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g brokkoli
- 1 sárgarépa
- 1 vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek zabpehely (vagy szükség szerint)
- só
- bors
- ételízesítő
- zsemlemorzsa
- olívaolaj
Elkészítése:
A brokkolit feldaraboljuk és enyhén sós vízben félpuhára főzzük. Lecsöpögtetjük, és összeturmixoljuk, vagy krumplinyomón áttörjük.
A sárgarépát, vöröshagymát, fokhagymát sajtreszelőn lereszeljük. A brokkolit összekeverjük a reszelt zöldségekkel majd hozzákeverjük a zabpelyhet.
Hozzáadjuk a tojást, megízesítjük. Ha nagyon híg lenne, adunk még hozzá zabpelyhet.
Egy kicsit pihentetjük, majd gombócokat formázunk belőle és meghempergetjük a zsemlemorzsában majd kevés olajat spriccelünk rá.
Zsírpapírra téve forró sütőben ropogósra sütjük.
Tipp:
Diétásabb fasírozott :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »