Cukkinikorongok gombaraguval recept

Hozzávalók:
- 1 cukkini
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg reszelt sajt
- 0,5 dl tej
- 2 ek olaj
- 30 dkg gomba
- só, bors
Elkészítése:
A cukkinit lereszeljük és összekeverjük az enyhén felvert FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsal, sajttal, tejjel, majd sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat és evőkanállal kis korongokat szaggatunk bele, melyeknek mindkét oldalát szép aranybarnára sütjük. A maradék olajhoz hozzáadjuk a negyedekre vágott gombát, majd fűszerezzük és 3-4 perc alatt puhára főzzük.
Megjegyzés: Igazán könnyed, egyszerű és nem utolsó sorban olcsó étel akár vegetáriánus a család, akár húsimádó.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »