Vendégváró tál recept

Hozzávalók:
A salátához:
- 3 uborka
- 4 paradicsom
- 2 paprika
- 1 kisebb fej lilahagyma
- 15 dkg olajbogyó
- 25 dkg sajt
- 2 evőkanál olíva olaj
- fél citrom leve
- apróra vágott kapor
A rántottához:
- személyenként 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- 15 dkg füstölt szalonna
- 20 dkg félszáraz szalámi
- barack
Elkészítése:
A zöldségeket kockára vágjuk, majd egy nagyobb tálban elkeverjük sóval, borssal olíva olajjal és a citrom levével. Az apróra vágott kaprot is hozzáadjuk, majd a legvégén kockára vágott sajtot belekeverjük és tálaljuk.
A tojásokat beleütjük egy edénybe sózzuk, borsozzuk, felverjük, majd hozzáadjuk a petrezselymet és pár kocka sajtot, majd az apróra vágott szalonna kiolvadt zsírjában elkészítjük a rántottát.
Fatálra tesszük, majd szalámi karikákkal körbekerítjük, pörccel megszórjuk, majd tehetjük is az éhes vendég elé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »