Vendégváró tál recept

Hozzávalók:
A salátához:
- 3 uborka
- 4 paradicsom
- 2 paprika
- 1 kisebb fej lilahagyma
- 15 dkg olajbogyó
- 25 dkg sajt
- 2 evőkanál olíva olaj
- fél citrom leve
- apróra vágott kapor
A rántottához:
- személyenként 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- 15 dkg füstölt szalonna
- 20 dkg félszáraz szalámi
- barack
Elkészítése:
A zöldségeket kockára vágjuk, majd egy nagyobb tálban elkeverjük sóval, borssal olíva olajjal és a citrom levével. Az apróra vágott kaprot is hozzáadjuk, majd a legvégén kockára vágott sajtot belekeverjük és tálaljuk.
A tojásokat beleütjük egy edénybe sózzuk, borsozzuk, felverjük, majd hozzáadjuk a petrezselymet és pár kocka sajtot, majd az apróra vágott szalonna kiolvadt zsírjában elkészítjük a rántottát.
Fatálra tesszük, majd szalámi karikákkal körbekerítjük, pörccel megszórjuk, majd tehetjük is az éhes vendég elé.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »