Tojástekercs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek tejföl
- 3 ek finomliszt
- ½ cs petrezselyem
- ½ kk ételízesítő por
- ½ mk őrölt bors
- 2 ek olaj
- 20 dkg füstölt sajt (lehet sima is)
- 20 szelet selyemsonka
Elkészítése:
A tojásokat a tejföllel, a liszttel, a petrezselyemmel, ételízesítővel, borssal habosra keverjük.
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, olajjal megkenjük. Beleöntjük a masszát, majd forró sütőben (180 fok) kb 10 percig sütjük.
Ha megsült, kivesszük a tepsiből, rászórjuk a reszelt sajtot, majd a sonkaszeleteket ráfektetjük. Óvatosan elválasztjuk a fóliától és hosszában feltekerjük.
Gyorsan dolgozzunk vele, hogy a sajt elolvadjon benne.
Hűtőben lehűtjük, pár óra elteltével szeletelhetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »